Wat wij doen

Vastgoedontwikkeling

2 Jaar geleden begon ons avontuur met een boerderij(tje) in het centrum van Laren. We zagen beide de potentie en hebben besloten dit avontuur samen aan te gaan. Thijs wist door zijn ervaring in de makelaardij precies waar vraag naar was, namelijk een levensloop bestendig huis op loopafstand van alle voorzieningen. Laurens wist met zijn bouwervaring hoe dit gerealiseerd kon worden. Samen hebben we er een prachtig project van gemaakt. Na dit project hebben we besloten door te willen gaan en hebben we ons een doel gesteld. We willen mooie, kwalitatief goede woningen realiseren toegespitst op een bepaalde doelgroep. Zo focussen we ons vooral op het ontwikkelen van levensloop bestendige woningen en starterswoningen.

Ontwikkelen doen wij net even anders, zo worden al onze projecten turn-key en alles volgens de laatste woontrends opgeleverd. In veel gevallen richten we het project zelfs helemaal in en bieden de meubels aan ter overname. Er denkt altijd een interieurarchitect met ons mee om de leukste, mooiste en meest geschikte indeling te krijgen in een woning. Ook duurzaamheid speelt een belangrijk rol, dit doen we door oude panden te upgraden met isolatie, vloerverwarming en warmtepompen. Daarnaast ontwikkelen we nieuwbouw panden volgens de laatste duurzaamheidsnormen.

Ben je benieuwd welke projecten we hebben afgerond en waar we nu mee bezig zijn? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina.

Vastgoedontwikkeling

Mocht je wat meer informatie willen over wat wij doen, heb je interesse in een project of wil je samenwerken? Neem dan contact met ons op! Dat kan via het onderstaande contactformulier. Of bel ons op: 06 – 13 07 00 59. We reageren zo snel als mogelijk op je vraag!