Over ons

LKVO Vastgoedontwikkeling

LKVO is op 1 mei 2022 opgericht door Thijs Koenders en Laurens Lasschuit vanuit een passie voor vastgoed en een intrinsieke motivatie. Thijs en Laurens die tot 2 jaar geleden nog onbekenden van elkaar waren zijn ondertussen zakenpartners en goede vrienden geworden, met beiden een eigen achtergrond in het vastgoed. Zo heeft Thijs jarenlang bij verschillende NVM Kantoren gewerkt en is Laurens al jaren bezig met het verbouwen van huizen. Een gouden combinatie! (al zeggen we het zelf).

2 Jaar geleden begon ons avontuur met een boerderij(tje) in het centrum van Laren. We zagen beide de potentie en hebben besloten dit avontuur samen aan te gaan. Thijs wist door zijn ervaring in de makelaardij precies waar vraag naar was, namelijk een levensloop bestendig huis op loopafstand van alle voorzieningen. Laurens wist met zijn bouwervaring hoe dit gerealiseerd kon worden. Samen hebben we er een prachtig project van gemaakt. Na dit project hebben we besloten door te willen gaan en hebben we ons een doel gesteld. We willen mooie, kwalitatief goede woningen realiseren toegespitst op een bepaalde doelgroep. Zo focussen we ons vooral op het ontwikkelen van levensloop bestendige woningen en starterswoningen.

Laurens

Co-Owner

Ik ben gek op bouwen en verbouwen. Een pand kan mij niet oud genoeg zijn, ik vind het prachtig als een pand karakter uitstraalt en het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om iets te renoveren met behoudt van dat karakter. Mensen om mij heen worden soms gek van mijn drang tot perfectie maar voor mij is een project pas klaar als alles klopt.

Thijs

Co-Owner

Ik heb jaren als makelaar gewerkt en heb ontzettend veel gesprekken gehad met mensen die een huis zochten of verkochten. Daardoor heb ik een goed beeld gecreƫerd waar een huis aan moet voldoen. Ik vind het geweldig om te zien wanneer een nieuwe bewoner blij is met het huis dat wij hebben ontwikkeld.

Mocht je wat meer informatie willen over wat wij doen, heb je interesse in een project of wil je samenwerken? Neem dan contact met ons op! Dat kan via het onderstaande contactformulier. Of bel ons op: 06 – 13 07 00 59. We reageren zo snel als mogelijk op je vraag!