Laat je inspireren

Bekijk onze projecten

Albrechtlaan 4 in Bussum

Start bouw: 1 mei 2022
Verwachte oplevering: 1 mei 2023

Deze 2 onder 1 kap van 170 m2 is gelegen nabij het station van Naarden-Bussum. Het pand is gebouwd in 1907 en kenmerkt zich door de hoge plafonds en raampartijen met originele glas-in-lood ramen. Het pand gaf direct een goed gevoel en met o.a. een keuken uit 1970 was er genoeg ruimte voor renovatie. Na ontwikkeling staat er een luxueuze 2 onder 1 kap van 200 m2. Welke uitermate is geschikt voor stellen uit (bijvoorbeeld) Amsterdam, die hun kinderen aan de overkant van de straat naar de kinderopvang brengen en lopend naar het station gaan om de trein te pakken naar hun werk in Amsterdam of omstreken.

Vloerverwarming, Airco’s, Luxe keuken, Elektra, Riolering, Waterleidingen, CV installatie, Dakkapel, Trappen, Tuinaanleg, 2 Luxe badkamers, 4 Slaapkamers (1 master), 1 Aparte werkkamer.

Vredehofstraat 15 in Soest

Start bouw: 1 juni 2024
Verwachte oplevering: 1 juni 2024

Deze oude kantoorvilla komt uit 1907 en diende jaren als kantoor van een advocatenkantoor. We raakten meteen verliefd op de uitstraling van het pand en wisten meteen wat we hierin willen ontwikkelen. Namelijk luxe levensloop bestendige appartementen. 100 jaar na de originele bouw is er een pand aan vast gebouwd waardoor het gehele pand 600 m2 groot is. Het pand wordt voorzien van een nieuw trappenhuis, lift, balkons, indeling en er is overal rekening gehouden met het levensloop bestendige aspect.

Vloerverwarming, Warmtepomp, Slaapkamers, Tuinaanleg, Eigen parkeerplaats met carport, Luxe keuken, Luxe badkamers, Lift, Trappenhuis, Gemeenschappelijke voortuin

Kloosterweg 58 in Laren

Start bouw: 1 oktober 2022
Verwachte oplevering: 1 mei 2023

Deze 2 onder 1 kap is gebouwd in 1950 en is 145 m2 groot. 30 jaar geleden hebben de voormalige bewoners er een soort Kangaroo woning van gemaakt door er een groot stuk aan te bouwen. We gaan dit pand nieuw leven inblazen door het volledig te renoveren met behoudt van de aanbouw. Het wordt een levensloop bestendig huis van ongeveer 150 m2. Door een slimme nieuwe indeling voelt het groots aan en is perfect voor mensen die kleiner willen gaan wonen en hier oud kunnen worden of een gezin met tiener kinderen. De ouders kunnen beneden slapen in de master bedroom met eigen badkamer terwijl ze ’s nachts niet worden gestoord door de thuiskomende kinderen die hun slaapkamer boven hebben met ook een eigen badkamer.

Vloerverwarming, Airco's, Luxe keuken, Elektra installatie, Riolering, Waterleidingen, CV installatie, Dakkapel, Trappen, Tuinaanleg, 2 Luxe badkamers, 4 Slaapkamers (1 master), Aparte werkplek